Tuesday, September 16, 2008

Hari yang memenatkan

Majlis berbuka puasa
my officemate
again

Olynn and Fuzy
my 1st time in Kebaya..



urm..yesterday is a long day for me n Olynn...
penat giler10x!!!! tahap dewa punye penat..hehehe..nak tau ape kitorang buat?okay...masuk office as usual..9 something like tat..den followed Syed, we went to Puchong..(design for backdrop) pastu balik office...

Lan datang (our sponsored) den test baju n everything..around 2 like that g power root kat perindustrian tago kat damansara..(ambik barang sponsor gak)lepas power root g Capital Studio (anta hard disk n ambik Cd) den went to L'Oreal kat Damansara Utama(ambik barang sponsor gak) den went back to Bangsar hantar Cd..haihhh...GILER!! dah la sesat!! susah giler nak cari jalan...dengan jamnye lagi...haihhh..sib baik tak puasa..if not mati la...sampai office balik around 7 camtu...den have to go to KLCC Convention Centre for Majlis Buka Puasa anjuran Astro..suppose Olynn kena ade kat sane kul 6 tp ktrg sampai sane around 8p.m. (kan darling?)kesian kitorang...sampai je sane nasib baik d food was great...hehe..makan bebnyk!!den after that baru balik rumah...Olynn send me home...Tq darling...

Kay..for today's agenda..hehe...kul 3 karang kena g Izzi Restaurant..pack goddie bags, pastu buat ape yang patut cos today Maestro ade buat Majlis berbuka puasa, launching AF6 Album Raya...pastu Signing Ceremony for AF3 (extant contract)

tu je kot...hopefully sume akan berjalan dengan lancar
xoxo
sleepy



3 comments:

fara.rahman said...

waaaaaaaaaaaaa...BZ nyer adik saye sorang nih!..bace blog die ni pon dah penat ape tah lagi bahu yg memikul..all the best to u!
tak fed-up lagi ker ngn keje2 nih?
LOL!

Fuzy blurry said...

Fara.rahman: hihi..ye!sangat penat..but what to do? i have to do it!! sebab sye yg memilihnye!! working with event company memang cam ni..

Fed-up? stakat ni tak lagi...
aku nak kumpul duit beli keta cam kau!!hihi

farah.rahman said...

haha! gud luck ..all the best!