Tuesday, June 23, 2009

LEARNING PROCESS










photo shoot last sunday...
XOXO
FUZYRAHMAN

Tuesday, June 09, 2009

HOWTT!~

I WISH I COULD BE TAT GIRL..WAHAHAHA..(ITS ONLY IN MY DREAMM)

Friday, June 05, 2009

i love enrique..

You...
Do you remember me?
Like I remember you?
Do you spend your life
going back in your mind to that time
Cause I
I walk the streets alone
I hate being on my own
and everyone can see that I really fell
and I'm going through hell
thinking about you with somebody else

Somebody wants you
somebody needs you
somebody dreams about you every single night

Somebody can't breathe without you it's lonely
somebody hopes that one day you will see

That somebody's me
that somebody's me
yea

How
How did we go wrong?
It was so good and now it's gone
and I pray at night
that our paths soon will cross
what we had isn't lost
cuz you're always right here in my thoughts

Somebody wants you
somebody needs you

somebody dreams about you every single night

Somebody can't breathe
without you it's lonely
somebody hopes that some day you will see
That somebody's me
oh yeah

You will always be in my life
even if I'm not in your life
cause you're in my memory
you
when you remember me
and before you set me free

lalalaa..~bla..bla..bla..bla..~~

xoxo
*fuzy*

Thursday, June 04, 2009

GATAL TANGAN, PADAH AKIBATNYA!!

haihhh!!!!!!!!!!!!!apehal la hari ni tangan ni gatal sgt nak g online???
i just saw something yg tak sepatutnye di lihat!!!
n now i feel bad plus plussss plusss..&*^%$(:-()%$##@@!
fuck dowh!! dah lame tak rase cm ni..!!its been like 4 mnths kot tak rase bnda ni...
watever it is..penipu tetap penipu...fact is a fact!.passed is a passed la kan.....tak de org pun tau ape yg dirasai oleh die selama ni..padan muka die kena tipu dengan org yg die kenal...haihh..wakakakakaka...PADAN MUKA!!PADAN MUKA!!!!
It is good actually to know someone kaki tipu ni...at least nanti in future tak de la asik kena tipu je kan?? kan?? tp tak jugak kot..cos nanti susah sgt nak trust org..n yaa..itu lah yg tengah di alami ku.heheh..diri sendiri pun dah tak caye.. (woitt cm serious je nii..hehe) diri sendiri pun dah tak leh nak trust cmne tu??

Adoihh..penat la otak ni nak berputar...hows work??cm biase.boring!!..boring!!..boring!!....have to call sume stupid customers yg degil2 tak nak wat payment!!!rase cm nak g bali...huhu..(bila dah keja baru rase cm SUSAHNYE nak kumpul DUIT) bila la duit nak banyak..

owhh berita gembira untuk ku!!!hehe.. freddy will come back sooo soonnnn!!!
can't wait to see him n i think i alredy mention this in my last blog kan...FARA'S PREGNAT!! tak sabar nye nak tunggu..(baby girl ke boy?) let it be boy la kot kan??

wow!! dah lame nye tak mengarut dalam blog ni...blog ni la satu2 nye tmpat tuk baling sume batu2 yg berat dalam otak ni...(meaning tat cm dah lame je rase takde masalah..skrg baru rase bnyk giler prob..)

owhh sila visit my new blog eh..tp blog tu harus la di approvekan dulu oleh owner nye..
hahaha...without my approval..taklehh!!wakakaka..POYO NAK MAMPOSS!!

LUPA NAK BITAU..SAYE DAH TINDIK PUSAT!! WAHAHAHA...TP YG PELIK NYE DAH 1 BLN PUN MASIH LAGI BERNANAH...(gatal!!)

xoxo
PADAN MUKA FAIRUZ.

Tuesday, June 02, 2009

Double











yaayyy!!!!congratulation to me!!!Thank God at last i managed to finished my diploma in time..(padahal diploma je..:P)pray for my degree..harap2 la dapat!..dah malas nak keja! nak convo for degree pulakk..(perasan:P) tq mama,abah fara n herry for coming...ameerr..rugi kau tak ikut..hihihi...

one more thing.... issssssssssssssssss..........tak lama lagi i akan jadi AUNTY....hahaha...yayyyy!!! i can't wait for it!!to FARA n HERRY..CONGRATULATION dowhh!!!!call me MUMMY FUZY..

xoxo
fuzy

Monday, June 01, 2009

date with nabil..


tq nabil for a nice movie, pool and dinner..

you guys must watch monster VS alien..best tau!!


xoxo
fuzy