Tuesday, December 23, 2008

Putrajaya

here i come how do i look?
wonderful nite
Aliya Rahim n Fairuz Abd Rahman
shishaaa....
Itu kami
Them

hoorayyy!!!



drama queen
okay..okay..last Monday..
8 of us masing-masing melayan perasaan sendiri di Hartamas Square dan ianya agak membosankan..(mane taknye sume org cam diam je) den Aliya came out with a brilliant idea..hihhi

Aliya: Angah jom kite g buat photo shoot nak?
Angah: okay je. tp kat ne?
Aliya: otw balik la...
Angah: okay
Aliay: Putrajaya nak?
Angah: ok je. tp tnye ah "Aunty"

Aliya: Aunty, nak g tak putrajaya?
Aunty: ok.. JOM!!

Bermulalah malam kami di Putrajaya..setelah penat berpusing2 ntah kat mana2 ntah..
hahaha...sangat giler...dengan satu kereta nak isi minyak (Fitri,Ameer and Fuad) satu kereta lagi nk g shi..shi..(Mede and Ejart)haihhh..kereta kami jugak yg cool..(Aunty,Fuzy and Aliya)

Sangat gembira..Thank you to our photographer Fuad and Aliya kerana menyumbangkan crazies idea awak tu..

Tq jugak dkt our Aunty..Hamdan, Fitri, Ejart and Ameer kerana sudi ikut kami ke lokasi pengambaran itu...(poyo2 je) hihihi...

Btw, aunty, saye rasekan we should stop lepak kat Hartamas yang membosan kan tu..and we should do like wat we did last Monday..kan?kan?
Nanti kite cari tempat yg menarik lagi kay???

xoxo
what's next?

5 comments:

nia said...

sape la aunty tu eh???
baik dpt aunty cmtu kan....kem slm kt aunty ye.hrmmm..... =)

Fuzy blurry said...

Nia: alrite...i will..hihi

the deep blue sea said...

hahah..aunty2..
jom phtoshoot lgi!
heheh

Fuzy blurry said...

the deep blue sea: yeahhh..lets go..when?

Anonymous said...

nak ikot2..
hehehe