Saturday, December 20, 2008

PICNIC





Hohoho…baru je balik dari bermandi manda bersama mama,abah and ameer..tp tulah rase cam tak complete without my sister Fara..ape boleh buat she's bz with her work..skrg pun die dkt Seremban (teem building) at last dapat gak mandi sungai..dah lame saye tunggu. Bagun pagi tadi g brekfast pastu tdo jap sampai kul 1 ptg den g lunch..memandangkan sye tak mandi lagi time tu dan cuaca sangat terik,..timbul lah idea nak g mandi sungai...

Huh!! Sangat puas rase nye..tp tak yah cakap la air sungai cam ais dowh...TERAMAT SEJUK!! Hihi...

So wats the plan for tonight? Dinner den balik rumah watch PENELOPE…its been a long long time dowh tak tgk movie dkt cinema..my last movie was house bunny..sangat2 dah lame kan?….lagi pun at this moment tak rase pun nak g shopping complex ke, tgk movie ke..rase cam ianya akan menambahkan kesedihan je kot..kalau nak ikut kan memang sangat banyk cerita2 best kat cinema skrg ni..(I rather buy or borrow from someone n watch it all by myself.) hehe…

2 comments:

f.a.r.a.h said...

darling!
kua jom!

Fuzy blurry said...

f.a.r.a.h: jommm!!! g mane? u kat kl ke melaka? set kan time n date..hihi