Monday, December 19, 2011

holla tuesday..

"Right Kind Of Wrong" 
hi readers...how are you doing?? im not so sure whether i'm good or not ! i'm having some problem with myself which i pun tak faham napa TAK LEH NAK TIDO..adakah ini tanda-tanda awal  sebab terlalu excited nak keja untuk UK nya time??MADNESS!!!.ke tanda-tanda awal nak jadi gila???.selalu paling lewat pun kul 12 dah selamat tido..hiahh...kalau esok cuti tak pe gak!! sometimes, korang mesti penah rasa cam ni kan? experienced what it is like to have trouble falling asleep.. to lie awake in the middle of the night while the rest of us enjoying their sleep.., im not saying yang i tak ngantuk..at this point i  feel super sleepy kot!...my body, mind n soul actually are too exhausted..tapi mata ni tak leh nak tido jugak..pastu bila pagi rasa cam otak ni tak leh nak function! damn it!!! poor quality of sleep can cause me a negative impact..for sure time keja rasa ngantuk, tak happy, tak productive, emotional n etc..

kul 10 jap lagi kena dengar pulak pasal UCP 600 yang tak berapa nak best tu!! hadoihh...kan best kalau esok boleh ponteng...teringat je zaman-zaman study dulu..kalau rasa penat, boleh ponteng class pagi..then class petang baru datang..tak de sapa pun kisah..paling kuat pun lecture tanya "napa tak datang?""mana MC?" hehe..no wonder orang selalu cakap time uni life sangat best! now i admit pasal benda tu! walaupun kena sit for exam, assignment berlambak-lambak..  pastu bila duit dah habis, boleh minta ngan mama and abah..tak pun diorang yang akan automatic bagi..tak yah nak fikir kat mana nak cari duit...kann?? kann....kan...BUT now.bila dah keja...it's our time to return their favor..yeahh!! definitely my time!! (tapi kena bagi masa sikit..hehe)

okay...already 0637....mata still takde tanda2 nak tido..siot ahh!!tp nak rest kan mata jap..good morning world....

xoxo
fuzyrahman


1 comment:

Sharifah Shafinaz said...

babe... usha link neh..

http://lifehacker.com/309030/top-10-ways-to-sleep-smarter-and-better

or

http://www.helpguide.org/life/sleep_tips.htm

xoxo...