Sunday, March 20, 2011

kenapa orang nak buat private blog?
why? why? why????
bukan ke orang buat blog untuk orang lain baca?
kalau nak buat private blog baik tak yah buat blog!!
hahaha..kan???..betul tak?baik buat diary je...
tapi ntah la...itu mungkin hak masing2 kot..:-P

8 comments:

abenx said...

mungkin orang itu malu

longnightlife said...

blog berasal dari log....sejarah blog pun berkenaan catatan harian

zuraa said...

haha betol, kenapa mesti nak buat private kan. tapi tak boleh cakap pape la kan mungkin diorang ada sebab tertentu :)

leocrow said...

Write and express.Aims as like you and me-- love to sharing. We experience and we e share. To visit my world " jomwalkabout,blogspot.com

azney said...

yup betul 2..
wat diary on9 la 2..

Miss Hamilicious said...

takut kena detect dengan kerajaan pastu kena saman bagai kot !
haha~

Fuzy blurry said...

hahaha...yee..mungkin juga..tp tula..itu hak masing2 kan..tak blh nak kata apa..:)

SaKiNaH (*_*) said...

heheh...hak dorg sis.. nothing 2 say.. ada org sebok dan dengki hal dorg maybe yeah..hihihi..