Saturday, March 12, 2011

f**K!!!!!!
whats wrong with my email??
been blocked??what the??
pastu dah buat forgot password pun still tak leh!!
ni suma pasal marimar!!
siot aaa!!!!
dah tu email tu yang paling penting skali
haihhh!!!!
BETUL2 MARAH nii..!!!
dah la tgh tak de mood..blh pulak lah si email ni buat hall

p/s: fararahman dan nia...adakah awak ingat password yahoo ku?
kalau ingat plss...plsss...plsss text me kay..(act tak rasa pun pass salah sbb ym kat bb still blh je!)

xoxoo
fuzyrahman

3 comments:

dhayaluna said...

die nak suruh buat email baru la tu. :p

Mrs.K said...

same mcm password ur FB yg dulu lah.

Fuzy blurry said...

dhayaluna: tau tak pe..nak buat baru tu yang mls tuu..tp ym blh je onlinee..haihh

mrs.K: tak sama...