Friday, December 03, 2010

hari ketiga

Fuhhh!!! Rasa sangat malas nak bangun dari katil ni...walau pun dah lama
Terjaga dari tidurrr..
Actually this is my first time blogging tru hp..
Ianya agak sukar sebab tak berapa puas sangat.hehe
Tapi senang untuk I update apa2 yang terlintas kat hati
Pada bila bila masa..kalau tak selalu time ada benda nak update,
Internet pulak takde..kalau dah ada internet, idea pulak takde..
Heheheh...

Hari ni dah masuk hari ketiga praktikal dengan MPAJ...yaa
Hari ni jugak first time tengok orang dalam office tu busy..pagi pagi lagi dah bekumpul tuk bacaan yasin,
After bacaan yasin, ada meeting pulak..after meeting sume orang sibuk buat keja sebab orang audit nak
Datang next week....(Ni la padahnya kalau dah suma keja nak buat last minit!)


Xoxo
Fuzyrahman

2 comments:

Qaseh said...

orang ada ada bak kate fatin.... hahhahahahha

Fuzy blurry said...

Bongek dowhh hang!!!