Monday, November 22, 2010

tahap melampau!!

argh..
cuti sem macam tak de pape benda yang menarik langsung!!!
boring giler!!nak kelua lepak2 pun suma orang cam busy.
kalau nak kelua pun boring gak!! (sebab takde duit!)

December lagi bosan!! dah start practical!!kenaapa laaaa kena buat time cuti sem jugak?!
buat la time lain!!!!!!
tp kalau dah start sem pun lagi tambah2 la bosan dan stress nya!!!!
duhhh...tak tau apa yang best!!


xoxo
fuzyRahman

4 comments:

Qaseh said...

kan aku dh bgtau...ko gi je praktikal tu...
ko dah cantik,gojes, wangi pulak tu
mesti nnti ko staff paling hot.. cayelah ckap aku..
carik sorang appa.. boleh ko paw buat gi bandung~

fara.rahman said...

betul betul betul tu Qaseh! staff paling hot! pastu ramai gadis2 n makcik2 jeles ngn ko. pastu bile ko masuk je sume nk gossip2 pasal ko. sbb sume laki2 try nk ngurat ang. hehe...

eja said...

same wif me! gler bosan cuti nih..su

Fuzy blurry said...

hahaha..banyak la kau qaseh!!
aku malas dowh kalau environment tmpat tu banyak makcik2 kepochi!!!