Thursday, March 15, 2012

spoiled..

my Thursday already spoiled!! hurmm..elok-elok nak happy, titibe dah spoiled..dah la cuti..tapi tak rasa cam cuti sangat pun..pastu kena masuk awal sebab documents tiba-tiba banyak....


am i really "tau nak senang"??? betul ke weh?
am i really "macam budak-budak"??? am i really like that?
hurmm... i really need someone to respond and answer to my question...
kalau betul pls let me noe..i really want to know..

tapi memang la kalau ikut kan semua orang pun nak senang ye dak?? ada ke orang nak susah??
kalau ada sapa dia?? haha..tapi tak de la sampai nak senang tahap nak susah kan semua orang..come on!! I'm not that type of person..NOT at ALL!!


btw..i just talked with my besties this evening..poor her...tak pasal2 kena tuduh fraud..be strong girl!! padahal dia tak de kat office punya la dah lama..asal orang Malaysia ni suka sangat nak mendengki eh? itu kan dah rezeki masing-masing..kenapa nak jealous? kalau nak, usaha la sendiri..jangan la buat perangai susah kan orang lain..tak pasal2 kena gi buat police report semua..kesian dia..lama pulak tu dia kena bagi penerangan..patutnya she's on leave..

xoxo
FuzyRahman

1 comment:

ayu darmayanti said...

Nice Post . . .:)
may you want to stay in bali,you can book hotels in bali from my website (List of Bali Hotels Discount, Low Rates):

Seminyak Hotels
kuta Bali Hotels
Seminyak Resorts Bali
Family Hotels Bali

Best Regards

Bali Hotels Management