Friday, August 05, 2011

kehilangan..

khamis malam jumaat , puasa ke 4 (august 4th 2011)
selamat tinggal atok untuk selama-lamanya...yerp.baru je hari tu blogging pasal atok...skrg atok dah tak de dengan kitorang lagi dah..memang sangat sedih sebab before atok pegi banyak sangat msg2 yang atok pesan + tinggalkan....semoga atok ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman...

atok meninggal pukul 5.15 petang malam jumaat...tp yang sedih nya kitorang tak tau pun yang actually atok dah tak de time tu...until 6 something the doc called semua anak-anak atok bg tau yang atok dah tak de...yang nampak dada atok bergerak tu sebenarnya pacemaker atok je...(sedih sangat time tu)..Alhamdulillah..atok semlamat dikebumikan lepas solat jumaat tadi..Alhamdulillah jugak ramai sangat yang datang time solat jenazah atok...arwah atok  sangat sangat baik dan sangat educated...he used to read a lot!!! semua benda pun atok tau...tanya je apa2 kat atok...mesti atok ada jawapan dia..i miss you atokk...Al-Fatihah...

2 comments:

Qaseh said...

darl' takziah erh...
yang hidup semua akan pergi..
something good, atok pergi dalam bulan and hari yang sangat baik...

Qhaifa Nur said...

salam ziarah

takziah dr sya....

dh follow jom follow - qhaifanurin.blogspot.com