Wednesday, February 11, 2009

&%^*!!!

STOP KILLING THEM!!!



"Pembunuhan kejam terhadap binatang"

something horrible has happen and it's important that absolutely everybody react again this horror.

Mereka sangat keji okay!!!

OMG!Baru je lepas tengok 999 eh silap bkn 999 tp 360..
giler ke ape dengan orang-orang sekarang ni??
sanggup diorang bunuh binatang.( kucing & anjing)
Tak ke dorang ada rase simpati dekat binatang2 yang comel plus cerdik tu??
i tot diorang just bagi sleeping pills untuk matikan binatang tu..
so takde la seksa sangat kucing2 dgn anjing2 tu.
Ini tak!! ada ke patut dorang jerut kepala anjing tu den heret sampai leher patah pastu mati..den kalau kucing pulak dorang rendam kucing tu beramai-ramai dalam air sampai mati..kalau tak mati jugak dorang akan pukul kucing2 tu sampai mati..ishh tengok la betapa tak berhati perut nye mereka2 yang sanggup melakukan semua ni hanya kerana $$!! S*&% dowhh!!!
kalau dah sampai sanggup bunuh binatang, mesti mereka juga sanggup bunuh manusiakan???

xoxo
siott!!! tak leh terima dowhhh!!!!!

5 comments:

missAA said...

aku kesian!!
aku sedih!!

Fuzy blurry said...

missAA: mmg pun! sgt kesian okay!!
dorg sume teramat keji!! takde hati perut!!

fara.rahman said...

wtf???????????

n@bil said...

kejam2!! ne zionis ne...
tp cm byk sgt mmg kene dhapus kn kot..

Fuzy blurry said...

fara.rahman: yes fara..memang sgt sial dorg tu!!

n@bil: ye sgt2 kejam!! ehh kalau dah bnyk sgt pun bkn tu cara die nak hapus kan k!!! bagi die mkn sleeping pill la den dorg leh mati dlm aman..apa ahh!!